Home | Rockwell Automation distributor | ControlTech

TOP Products

Brza i pouzdana bežična mreža iz ProSoft Technology

RadioLinx 802.11n  industrijski hotspot (RLXIB-IHN) je radio modem velike brzine dizajniran za industrijska okruženja koji deluje kao bežični Ethernet svič. Prednost ovog rešenja nije samo mogućnost povezivanja inače nepristupačnih lokacija, već i moguća zamena uobičajenog kabliranja, brzo i jednostavno proširenje postojećih mreža i s tim povezane uštede pri kupovini i postavljanju kablova te mogući kvarovi zbog oštećenja.

Solomon

Kinetix 5100

Novi Kinetix 5100 ima širok spektar primena. Posebno je pogodan za male i srednje aplikacije koje zahtevaju efikasnu servo kontrolu. Kinetix 5100 pogoni imaju standardne ulaze i izlaze, različite načine upravljanja, funkciju STO (bezbednosno isključenje obrtnog momenta motora) i dvostruki EtherNet/IP port. Još jedna prednost je što se može izabrati samostalno upravljanje bez sistema upravljanja, upravljanje preko Micro800 ili Logix sistema. Automatsko tjuniranje smanjuje potrebe za puštanjem u rad i vreme.

produkt 1

Svetlosna zavesa sa EtherNet/IP CIP safety komunikacijom

Direktno povezivanje 450L svetlosne zavese sa CIP safety EtherNet/IP komunikacijom donosi neosporne prednosti instalacije i konfiguracije. Svetlosne zavese se jednostavno povezuju preko decentralizovanih 450L-ENETR komunikacionih kartica sa GuardLogix Compact ili GuardLogix safety PLC-ovima. Sve ostalo se može lako konfigurisati u softveru Studio 5000 Studio 5000 Logix Designer® softveru, za koji su dostupni Add-On profili.

optické závory

Dynamix

Tražite način da bolje zaštitite ulaganje u mašine? Da li želite da minimizirate rizik od neplaniranih zastoja? ControlTech, zajedno sa Rockvell Automation, predstavlja rešenje u obliku naprednog nadzora mašine sa sveobuhvatnom dijagnostikom vibracija i struje curenja. Sistem za njihovu analizu se zove Dynamix.

.

Dynamix