Vesti | Rockwell Automation distributor | ControlTech

ControlTech nova adresa

ControlTech doo je nastavio sa rastom tako da se potreba za većim poslovnim prostorom sama nametnula. Nakon višemesečnih priprema i poduhvata od strane naših kolega, koji su direktno bili uključeni u organizaciju celog procesa, sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da smo se konačno preselili u nov poslovni prostor.

Od 25.01.2019 naša nova adresa je Omladinskih Brigada 88, 11070 Novi Beograd.

Neverovatno smo uzbuđeni jer smo se uselili u skroz nov, svetao, prostran I prijatan poslovan prostor. Uživamo u većim radnim prostorijama, našoj novoj sali za sastanke, ali I na novoj lokaciji. Od sada smo u samom centru srpskog poslovnog okruženja, tamo gde I pripadamo, poznatom poslovnom parku Airport City Beograd.

Moderan i prostran poslovni prostor daje nam dovoljno prostora za naše postojeće zaposlene ali i prostor za rast i zapošljavanje novih ljudi koji će nam pomoći da ispratimo nove, povećane zahteve naše sve veće baze klijenata. U nove prostorije odmah smo ušli u proširenom sastavu.

Verujemo da će naše novo radno okruženje stvoriti produktivnije okruženje i omogućiti nam da povećamo obim našeg posla i obogatimo naš tim, tako da možemo brže I bolje da odgovori na zahteve naših klijanata I unaprediti njihovo poslovanje. Sigurni smo da će naša nova kancelarija imati ogroman uticaj na budućnost ControlTech doo.

rs-2019-kancl rs-2019