Vesti | Rockwell Automation distributor | ControlTech

Elektronska motorna zaštita E100

Asortiman elektronskih motornih zaštita pretrpeo je značajnu transformaciju poslednjih godina. Poslednjih godina predstavili smo modularni sistem E300 kao naslednika starije verzije E3 Plus, današnje predstavljanje pripada kompaktnim elektronskim  motornim zaštitama E100, koje služe ne samo kao punopravna zamena za starije verzije E1 Plus. Istovremeno, želeli bismo da skrenemo pažnju na konačni datum dostupnosti zaštite E1 Plus, koji je zakazan za 30. april 2021. godine. 

Tabela konverzije E1 Plus u E100

Prednosti E100 mogu se sažeti u nekoliko reči: visoka tačnost merenja, širok opseg struje, vijčani ili opružni priključci, integrisano napajanje i mogućnost proširenja sa dodacima. E100 je dostupan u dve verzije - osnovnoj i naprednoj. Osnovna verzija se može koristiti za zaštitu motora nazivne struje do 100 A, dok je klasa reagovanja podesiva na 10 (normalno pokretanje) ili 20 (teško pokretanje), a resetovanje je samo ručno. Napredni dizajn je pogodan za motore do 800 A, klasa okidanja je prilagodljiva na 10, 15, 20 ili 30 (izuzetno težak start), resetovanje je takođe podesivo (ručno ili automatski). Pored standardnog pribora kao što je adapter za montažu na DIN šinu, zaštitni poklopac protiv neovlašćenog podešavanja i solenoid za daljinsko resetovanje, dostupan je i novi pribor (samo napredna verzija) u obliku panel indikatora na vratima ormana (dve verzije - sa ili bez tastera za ručno resetovanje), adapter za proširenje za daljinsko elektronsko resetovanje i adapter za proširenje za otkrivanje iznenadnog zaustavljanja motora, uključujući eksterno otkrivanje kvara prema zemlji. 

Više informacija možete naći ovde, za detaljne informacije kontaktirajte menadžera proizvoda Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..