Vesti | Rockwell Automation distributor | ControlTech

Obaveštenje o povećanju cena

 

Ekonomski izazovi i događaji bez presedana i dalje imaju velike efekte na tržišta i veliki uticaj na proizvođače industrijske opreme. Kontinuirana istorijska potražnja za robom u kombinaciji sa stalnim opterećenjem globalnih lanaca snabdevanja dovela je inflaciju do istorijskih visina, doprinoseći promenama vrednosti valute. Nepredvidivi događaji koji su se desili u Evropi takođe su pogoršali inflaciju i promene valute u tom regionu, postajući jedni od najznačajnijih na globalnom nivou.

Rockwell Automation timovi za nabavku i operacije radili su na tome da apsorbuju veći deo ovih dodatnih troškova na Evropskom tržištu. Nažalost, imajući u vidu kontinuirane inflatorne pritiske i njihov uticaj na Evropske valute, Rockwell Automation mora da preduzme mere da nadoknadi deo ovih troškova kako bi obezbedio najbolju moguću kontinuiranu uslugu našim klijentima.

4. septembar 2022. Usklađivanje cena

Na snazi od 4. septembra 2022: Rockwell Automation će uvesti +8,0% prilagođavanje cena na svim hardverskim proizvodima u portfoliu Rockwell Automation u Evropskim zemljama.

  • Ovo uključuje sve Evropske cenovnike sa izuzetkom CHF (Švajcarske kataloške cene)
    • Uključeno: Cenovniik za Evropske, UK i Tursku
    • Nije uključeno: Cenovnici u Švajcarskim CHF – zbog ogrničene promene deviznog kursa
    • Nije uključeno: Ne-Evropski EMEA cenovnici (Bliski istok, Južna Afrika)

Rockwell Automation preduzima gore navedene mere kao reakciju na trenutne tržišne uslove i nastaviće da kvartalno ponovo procenjuje ekonomsku situaciju.

Svesni smo da su proizvodi i oprema potrebni našim kupcima i partnerima ključni za tekući globalni oporavak i svakodnevne potrebe proizvodnje. Imajte na umu da Rockwell Automation ostaje posvećen svim našim partnerima i klijentima dok zajedno nastavljamo da se krećemo ovim dinamičnm tržištem.

 

 

Srdačan pozdrav,

 

Bassett signature

David Bassett

Potpredsednik, Globalno upravljanje prihodima