Vesti | Rockwell Automation distributor | ControlTech

Upgrade CEDC

Poštovani kupci,

 

Želeli bismo da iskoristimo ovu priliku da vas obavestimo o predstojećem prelasku na novu IT platformu u distributivnom centru Rockwell Automation i njegovom mogućem privremenom uticaju na tok isporuka.

Konsolidovani evropski distributivni centar (CEDC) je ključni deo globalne mreže lanca snabdevanja RA, koji prvenstveno opslužuje tržište EMEA. Postoji potreba za nadogradnjom IT okruženja u CEDC-u, uključujući ažuriranje sistema upravljanja skladištem (WMS). Ova nadogradnja će pomoći RA da radi efikasnije, smanjiti potencijalne zastoje i pomoći u održavanju visokog nivoa usluga za korisnike.

Procenjuje se da će prelaz i početak rada, planirani za novembar 2024. godine, trajati oko 4 nedelje: 6. novembar – 6. decembar 2024. CEDC neće biti zatvoren tokom ovog perioda; međutim, kratko vreme, od 10. ‒ 22. novembra 2024. godine, radiće smanjenim kapacitetom.

Uzmite u obzir ove informacije i razmotrite potencijalne uticaje ako planirate da realizujete svoje projekte tokom ovog perioda. Naša preporuka je da naručite robu sa rezervom pre planirane nadogradnje kako bi bila isporučena pre početka nadogradnje.

 

Hvala vam na razumevanju.