Vesti | Rockwell Automation distributor | ControlTech

Rešenje za problem ograničenog pristupa

Rešenje za problem ograničenog pristupa

Jednostavan i siguran daljinski pristup kompanije ProSoft Technology

Novonastala situacija u celom svetu dovela je do toga da se kompanije sve više orijentišu na rad od kuće, zatvarajući kancelarije za posete i značajno smanjujući učestalost poslovnih putovanja, naročito ona u inostranstvo. Za efikasan rad od kuće, daljinski pristup je neophodan. On može da reši probleme sa strogim ograničenjima putovanja, kao i problematičan pristup tehnologijama i sistemima iza zatvorenih poslovnih vrata.  

Prosoft Technology nudi lako, pouzdano i sigurano rešenje za daljinski pristup - ICX35 i PLX35 komunikacione uređaje sa ProSoft Connect. Pristupite od kuće i kancelarije lako i brzo, bez velikog znanja i komplikovanog podešavanja, kroz mreže mobilnih operatora i interneta. I ne samo to, sa novom aplikacijom PROSOFT CONNECT LITE APP za Apple IOS i Android, bićete u mogućnosti da daljinski pristupite online sa bilo kog mesta preko tableta ili mobilnog telefona.

Tehnički listovi, uputstva, video instrukcije i ostali materijali su dostupni na www.psft.com.

Za više informacija kontaktirati - Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., +420 607 170 914

 

prosoft vzdalenypristup